Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Πρόκριση για τους μικρούς του ΟΕΑ/ΝΑΒ

ΟΕΑ/ΝΑΒ και OYK πήραν την πρόκριση για την ημιτελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης παίδων. Σε αγώνες που έγιναν στο κλειστό κολυμβητήριο «Ολυμπιονίκης Βασίλης Πολύμερος», ο ΟΥΚ  και ο ΟΕΑ/ΝΑΒ ισοβάθμισαν στη δεύτερη θέση. Ετσι πήραν και οι δυο τα εισιτήρια για τα ημιτελικά.
Ετσι, οι 28 που πήραν, ήδη, την πρόκριση είναι οι: ΝΟ Βουλιαγμένης, Ιωνικός Νίκαιας, ΑΟ Πετρούπολης, Εθνικός Πειραιά, Ολυμπιακός, ΝΟ Χίου, ΑΝΟ Γλυφάδας, Π. Φάληρο, Νηρέας Γέρακα, ΚΟ Ποσειδών Ιλισίων, Νηρέας Χαλανδρίου, ΓΣ Ηλιούπολης, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, Τρίτων Αμαρουσίου, ΠΑΟΚ, Αρης Θεσσαλονίκης, ΝΑΣ Ημαθίας, ΠΑΣ Φοίβος, Άθως Χαλκιδικής, Ηρακλής, ΚΕ Κοζάνης, Μακεδονικός, ΝΟ Πατρών, ΝΕ Πατρών, ΝΟ Λάρισας, ΟΥΚ Βόλου, ΟΕΑΝΑΒ. Οι υπόλοιπες δυο ομάδες θα αναδειχθούν από τον όμιλο Χανίων που θα ολοκληρωθεί με τους αγώνες του ΟΦΗ, οι οποίοι είναι προγραμματισμένοι για το τριήμερο 24-26 Μαΐου.
Η Β’ φάση του πρωταθλήματος Παίδων είναι προγραμματισμένη για 5-7 Ιουλίου. Η κλήρωση της Β’ φάσης θα γίνει την Τετάρτη 5/6 στις 13.30 στα γραφεία της ΚΟΕ. Η Τελική φάση είναι προγραμματισμένη για τις 19-21 Ιουλίου.

ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΛΟΥ (Κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας Βόλου):
Νηρέας Λαμίας – ΟΕΑΝΑΒ 8-12, ΟΥΚ Βόλου – Νίκη Βόλου – Νίκη Βόλου 12-4, ΝΟ Λάρισας – Νηρέας Λαμίας 8-5, ΟΕΝΑΒ - ΟΥΚ Βόλου 8-8.

Η Βαθμολογία (Τελική):
1.ΝΟ Λάρισας 12
2.ΟΥΚ Βόλου 7 (6-8 από ΝΟ Λάρισας)
3.ΟΕΑΝΑΒ 7 (5-10 από ΝΟ Λάρισας)
…………………………………………………………….
4.Νηρέας Λαμίας 3
5.Νίκη Βόλου 0

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου